İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan çocuklarımızı; milli değerleri benimsemiş ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen,insan hak ve özgürlklerine saygılı, demokrasiyi özümsemiş sahip olacağı bilgi birikim ve sorumlulugunu üzerine alabilen doğru etkili kararlar alan değişime açık kendini sürekli yenileyen birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Kendisiyle ve çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış özgüveni tam sorumluluk alabilen teknoloji ile barışık üretken araştırma ve öğrenmeye meraklı topluma ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismetyilmazcpal.meb.k12.tr

Adres - İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yıldız Beldesi SİVAS

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Şehir merkezine 52 km mesafede bulunan beldemiz Sivas’ın kuzeyinde bulunan 2552 metre yükseklikteki Yıldız Dağı’nın güney eteğinde kurulmuştur. Yıldızeli ilçesine bağlı bir yerleşim birimi iken 1992 yılında yapılan yerel seçimlerle Belde statüsüne kavuşarak Sivas merkeze bağlanmıştır.

Adres - İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yıldız Beldesi SİVAS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sivas Merkeze baglı Yıldız beldesinde olan okulumuz merkeze 52 km uzaklıktadır.